Ürün / Ofis Sandalyesi Sow

Ofis Sandalyesi Sow

Ofis Sandalyesi Sow

149

Ofis koltuÄŸu sow  Fileli terletmeyen kumaşı sırtınızı ve belinizi destekleyen özel tasarımı ile ofisinize modern bir hava katacak.  sow ofis koltuÄŸu Rahatlığınız için tasarlanmış Sırt ve bel boÅŸluÄŸu için özel tasarım ve SaÄŸa sola 360 derece dönebilme özelliÄŸi ile yerinizden kalkmadan iÅŸlerinizi halletmenize yardımcı olacaktır. Ofisinize şık modern bir makam takımı seçtiÄŸinizde, uyumlu bir makam koltuÄŸu ihtiyacınızda olacaktır. sow fileli çalÄ...

Ürün Kodu: 1564
Ürün Fiyat: 149
İnceleme: 10 Kişi Ürünü İnceledi

Ofis Sandalyesi Sow

Ofis koltuÄŸu sow 

Fileli terletmeyen kumaşı sırtınızı ve belinizi destekleyen özel tasarımı ile ofisinize modern bir hava katacak. 

sow ofis koltuÄŸu Rahatlığınız için tasarlanmış Sırt ve bel boÅŸluÄŸu için özel tasarım ve SaÄŸa sola 360 derece dönebilme özelliÄŸi ile yerinizden kalkmadan iÅŸlerinizi halletmenize yardımcı olacaktır. Ofisinize şık modern bir makam takımı seçtiÄŸinizde, uyumlu bir makam koltuÄŸu ihtiyacınızda olacaktır. sow fileli çalışma koltuÄŸu bu ihtiyacınıza cevap verecektir.

Gövde: Ortopedik baskı Poliüretan iskelet üzerine 28 dns yoÄŸunluÄŸunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.

Kol: Polipropilen kol

Mekanizma: ofis koltuÄŸu tek kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir.Yükseklik ayarlı amortisör Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beÅŸik hareketi 

Ayak :5 kollu yıldız ayak plastik malzemeden üretilmiÅŸ olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmezSıvı ve nem temasından etkilenmeyerek saÄŸlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.

Yüzey: 1. sınıf kaliteli terletmeyen fileli kumaÅŸ

Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek ÅŸekilde saÄŸlığa zararsız plastik malzemeden üretilmiÅŸtir.

Benzer Ürünler